MANILLAN SIIVOUSPÄIVÄ 11.-13.6.

Kui Designin tuotantotilat sijaitsevat idyllisessä Manillan tehdaskiinteistössä Turussa.Täällä rakkaassa miljöössä olemme olleet yrityksen perustamisesta lähtien jo vuodesta 2007 ja täällä on Kui:n kotipesä!
Luonnollisesti nurkkiin on vuosien varrella kertynyt paljon kankaita ja muita aarteita. Kaikkea emme enää itse tarvitse, joten päätimme järjestää Manillan siivouspäivät, jotka ovat avoinna teille kaikille ihanille Kui:n kavereille. Tapahtuma järjestetään pääosin väljästi ulkotiloissa, Manillan sisäpihalla.Myynnissä on paljon metrikankaita (kuviollisia ja 1-värisiä). Pellava- ja puuvillakankaiden lisäksi myynnissä on myös kuviollisia puuvilla trikookankaita, joita onkin paljon meiltä kyselty!Siivouspäiviltä löytyy myös iso valikoima painettuja palakankaita sekä mallistosta poistuvia tuotteita edulliseen poistohintaan.

MYYNNISSÄ
- metrikankaita
- palakankaita
- sekalaisia "aarteita" ja askartelumateriaalia
- malliston viimeisiä kappaleita, protoja ja 2-laatuisia tuotteita superedullisesti 

PAINOPAJA sunnuntaina klo 11-16

Sunnuntaina järjestetään myös suosittu painopaja, jossa halukkaat saavat painaa esimerkiksi omaan T-paitaan, tyynyliinaan tai kassiinmeidän kuvioita. Painaminen tapahtuu ulkotiloissa.Painopajan hinta on 5€/ painettava tuote. Muistathan ottaa oman painettavan tuotteen mukaan! Paikan päältä voit tarvittaessa ostaa myös kangaskasseja painatusta varten.Mikäli paikalla on kerralla paljon painajia niin joudumme rajoittamaan painettavien tuotteiden määrää/ asiakas.

NAPEROKISKA

Mitä olisikaan pihatapahtuma ilman pientä naposteltavaa. Manillan pihalta löytyy tapahtuman ajan mahtava Naperokiska, jota pyörittävät pienetputiikinpitäjät. Kiskalta voi halutessaan ostaa pientä syötävää ja juotavaa. Naperokiskalla on purtavan lisäksi myynnissä Helmi Hormion suunnittelema "Prinsessa Aura" -minimallisto. Kiskan tuotto menee lyhentämättömänä putiikin pitäjille

perjantai - sunnuntai 11.-13.6.2021
Kui Design, Manillan tehdaskiinteistö (sisäpiha)
Itäinen Rantakatu 6420810 Turku
Tapahtuma avoinna: pe 12-18, la 11-17, su 11-16


Lisätietoja: Anna p.044 548 1005

Klikkaa täältä itsesi tapahtuman Facebook-sivuille


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Postitamme tilauksia vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Mikäli tilauksellasi on kova kiire, laitathan siitä erikseen meille maininnan. Normaali toimitusaika Suomen sisällä on 2-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa annetusta ajasta, ilmoitamme asiakkaalle muutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppu ja se valmistetaan pidemmällä toimitusajalla, toimitamme koko tilauksen kaikki tuotteet samalla kertaa. Muista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupan etusivulla.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Toimituskulut Suomeen ovat KIRJE 2,90€, Lähellä-paketti 4,90€ tai Postin paketti 4,90€. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Tuotteelle on mahdollista valita myös maksuton NOUTO MYYMÄLÄSTÄ -toimitustapa. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupastamme ainoastaan Suomeen. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, mikäli toivot toimitusta Suomen ulkopuolelle.
Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen -kampanjoissa.
Yli 60€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.
KLARNA MAKSUPALVELU
Klarnan -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksu - kaikki yhtä turvallisia. Valittavanasi on myös laskuvaihtoehto 14 päivän korottomalla maksuajalla.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT 
Asiakkaalla on kuluttajalainsuojan mukainen 14 päivän tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta lähtöisin oleva vaihto- tai palautusoikeus. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen mukana asiakas saa täytettävän palautuslomakkeen, joka liitetään mukaan palautettavan tuotteen kanssa. Mikäli tilauksessa on ollut ilmainen toimitus ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä.
Annamme tarkemmat palautusohjeet sähköpostitse tai puhelimitse, riippuen valitsemastasi toimitusvaihtoedosta. Olethan suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse: tilaukset@kuidesign.fi tai puhelimitse p. 044 5726 198.
Mikäli haluat vaihtaa tilalle jonkin muun koon/värin/tuotteen, ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.
Weecosin pakettien palautuksen/vaihdon yhteydessä on täytettävä myös netistä löytyvä palautuslomake. https://www.weecos.com/fi/pala... 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio p. 044 5481005

Virheellinen tuote on palautettava myyjälle ja myyjän on korvattava viallinen tuote uudella virheettömällä. Mikäli vaihto ei onnistu, on vaihtoehtona hinnan alennus tai kaupan purku.
KUI Design Oy ei ole vastuussa tuotteen toimituksen viivästymisestä tai viivästymisestä aiheutuvista haitoista ylivoimaisen esteen takia ja on velvollinen ilmoittamaan ostajalle ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta.

LASKUTUSASIAKKAAT
Kaupungeilla, kunnilla ja yrityksillä tai yhdistyksillä, joilla on y-tunnus, on mahdollista tilatatuotteita laskulla. Tällöin pyydämme ottamaan meihin erikseen yhteyttä tilauksen osalta osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio +358 445481005

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 
KUI Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.