Vuoden 2020 Turku Design Now! -joulumyyjäiset verkossa

Valitettavasti tänä vuonna emme pysty tapaamaan perinteisissä myyjäistunnelmissa. Olemme kuitenkin keksineet tavan, jolla saamme järjestettyä teille mahdollisuuden tehdä hankintoja turvallisesti paikallisilta tekijöiltä. <3

Miltä kuulostaa Drive In- joulumyyjäiset, joissa hankinnat voi tehdä etukäteen kotisohvalta ja noutaa useamman paikallisen yrityksen tuotteet samasta paikasta, kauniisti valmiiksi lahjapaketoituina suoraan auton takakonttiin.
MITEN TÄMÄ KÄYTÄNNÖSSÄ TOIMII?

Voit tehdä tilaukset normaalisti Turku Design Now!- yritysten omista nettikaupoista ja valita toimitusvaihtoehdoksi: ”Drive in- nouto”.
Mukana Drive in- tempauksessa ovat: Punainen Norsu, KUI Design, Tonfisk Design, Kotona Design ja Klo Design.

Tarjoamme -10% ostosten loppusummasta, koodilla DRIVEIN.

Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita ja on voimassa 9.12. asti.

1. Valitse tuotteet ja tee tilaukset mukana olevien yritysten nettikaupoista 9.12.2020 mennessä.
2. Valitse toimitustavaksi DRIVE IN -NOUTO. Jos haluat tilaamasi tuotteet valmiiksi paketoituna, kirjaa tilauksen lisätietoihin selkeät ohjeet paketoinnista.
3. Maksa tilaus nettikaupassa ja rentoudu.
4. Tilaukset pääset noutamaan 12.-13.12. klo 10-14 välillä osoitteesta: Tonfisk Design, Iso-Heikkiläntie 4, 20200 Turku.

On erityisen tärkeää tehdä ostokset pieniltä yrityksiltä, kiitos kun olette jo vuosia näin tehneet. Tänä vuonna tämä on vähän erilaista, mutta toivottavasti ensi vuonna nähdään taas ihan kasvokkain! <3

Myyjäiset ovat olleet meille yksi vuoden ihanimmista tapahtumista. Niistä monet teistä ovat saaneet mukaan mieluisat lahjat ja me olemme saaneet tärkeiden myyntien lisäksi teiltä joulumielen. <3 Niinpä emme millään haluaisi jättää myyjäisiä kokonaan kokematta vaan toivomme näkevämme teidät edes auton ikkunasta!

- Turku Design Now! -ryhmän yritykset

  Ostoskorisi on tyhjä

  Toimitusehdot

  TUOTTEIDEN TOIMITUS
  Postitamme tilauksia vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Mikäli tilauksellasi on kova kiire, laitathan siitä erikseen meille maininnan. Normaali toimitusaika Suomen sisällä on 2-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa annetusta ajasta, ilmoitamme asiakkaalle muutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppu ja se valmistetaan pidemmällä toimitusajalla, toimitamme koko tilauksen kaikki tuotteet samalla kertaa. Muista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupan etusivulla.

  TOIMITUSTAPA JA -KULUT
  Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Toimituskulut Suomeen ovat KIRJE 2,90€, Lähellä-paketti 4,90€ tai Postin paketti 4,90€. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Tuotteelle on mahdollista valita myös maksuton NOUTO MYYMÄLÄSTÄ -toimitustapa. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupastamme ainoastaan Suomeen. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, mikäli toivot toimitusta Suomen ulkopuolelle.
  Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen -kampanjoissa.
  Yli 60€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.
  KLARNA MAKSUPALVELU
  Klarnan -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksu - kaikki yhtä turvallisia. Valittavanasi on myös laskuvaihtoehto 14 päivän korottomalla maksuajalla.

  VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT 
  Asiakkaalla on kuluttajalainsuojan mukainen 14 päivän tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta lähtöisin oleva vaihto- tai palautusoikeus. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen mukana asiakas saa täytettävän palautuslomakkeen, joka liitetään mukaan palautettavan tuotteen kanssa. Mikäli tilauksessa on ollut ilmainen toimitus ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä.
  Annamme tarkemmat palautusohjeet sähköpostitse tai puhelimitse, riippuen valitsemastasi toimitusvaihtoedosta. Olethan suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse: tilaukset@kuidesign.fi tai puhelimitse p. 044 5726 198.
  Mikäli haluat vaihtaa tilalle jonkin muun koon/värin/tuotteen, ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.
  Weecosin pakettien palautuksen/vaihdon yhteydessä on täytettävä myös netistä löytyvä palautuslomake. https://www.weecos.com/fi/pala... 

  ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio p. 044 5481005

  Virheellinen tuote on palautettava myyjälle ja myyjän on korvattava viallinen tuote uudella virheettömällä. Mikäli vaihto ei onnistu, on vaihtoehtona hinnan alennus tai kaupan purku.
  KUI Design Oy ei ole vastuussa tuotteen toimituksen viivästymisestä tai viivästymisestä aiheutuvista haitoista ylivoimaisen esteen takia ja on velvollinen ilmoittamaan ostajalle ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta.

  LASKUTUSASIAKKAAT
  Kaupungeilla, kunnilla ja yrityksillä tai yhdistyksillä, joilla on y-tunnus, on mahdollista tilatatuotteita laskulla. Tällöin pyydämme ottamaan meihin erikseen yhteyttä tilauksen osalta osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio +358 445481005

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 
  KUI Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.