Taiteiden yön taidemyynti

Torstaina 12.8. vietetään perinteisesti Turun Taiteiden Yötä! Local Shopilla on myynnissä taas työhuoneellamme taiteiltuja uniikkeja kangastauluja. Tästä KUI Designin Taiteiden yön Facbook-tapahtumaan: https://www.facebook.com/events/583236879225922/


Local Shop on Taiteiden yönä avoinna
poikkeuksellisen pitkään klo 11.00-22.00!

HUOM! Myymälän uusi osoite: Kristiinankatu 6, Turku.

Uniikit teokset asettelemme esille myymälän näyteikkunaan, jolloin niitä on mahdollista ihastella myös putiikin ulkopuolelta. Taulut ovat esillä koko päivän ajan ja ostetut teokset ovat noudettavissa seuraavana päivänä.
Perinteisten kankaisten taulujen lisäksi Local Shopilla on tänä vuonna myynnissä myös tyylikkäitä koivuvanerille tulostettuja pienempiä teoksia. Kuva-aiheina niissä on meidän suosittuja kuoseja sekä myös jotain ihan uutta materiaalia.

Taiteiden Yönä on lisäksi mahdollisuus valmistuttaa itselleen tai lahjaksi uniikit taidekorvikset tai riipuksen, jotka kokoamme paikan päällä odottaessa! Korujen kuvina on kankaisten taulujemme yksityiskohtia, sekä valokuvia.

Taiteiden yönä tarjoamme kaikki KUI Design normaalihintaiset tuotteet 15% alennuksella.
Tarjous ei koske muiden yritysten tuotteita, eikä Taiteiden yön erikoisteoksia.
Tarjous on voimassa myös nettikaupassa.

Pyrimme huomioimaan vallitsevan erityistilanteen tapahtuman aikana
mahdollisimman hyvin ja toivomme samaa myös teiltä rakkailta tapahtumakävijöiltä.
Muistetaan yhdessä tilanteen vaativat turvavälit, jotta pystymme kaikki turvallisin
ja hyvin mielin nauttimaan tapahtumasta.

Tästä KUI Designin Taiteiden yön Facbook-tapahtumaan:
https://www.facebook.com/event...

Lämpimästi tervetuloa!Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Postitamme tilauksia vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Mikäli tilauksellasi on kova kiire, laitathan siitä erikseen meille maininnan. Normaali toimitusaika Suomen sisällä on 2-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa annetusta ajasta, ilmoitamme asiakkaalle muutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Jos jokin tilauksen tuotteista on loppu ja se valmistetaan pidemmällä toimitusajalla, toimitamme koko tilauksen kaikki tuotteet samalla kertaa. Muista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupan etusivulla.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Toimituskulut Suomeen ovat KIRJE 2,90€, Lähellä-paketti 4,90€ tai Postin paketti 4,90€. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai pakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Tuotteelle on mahdollista valita myös maksuton NOUTO MYYMÄLÄSTÄ -toimitustapa. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupastamme ainoastaan Suomeen. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, mikäli toivot toimitusta Suomen ulkopuolelle.
Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen -kampanjoissa.
Yli 60€ tilauksiin tarjoamme ilmaisen toimituksen.
KLARNA MAKSUPALVELU
Klarnan -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksu - kaikki yhtä turvallisia. Valittavanasi on myös laskuvaihtoehto 14 päivän korottomalla maksuajalla.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT 
Asiakkaalla on kuluttajalainsuojan mukainen 14 päivän tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta lähtöisin oleva vaihto- tai palautusoikeus. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen mukana asiakas saa täytettävän palautuslomakkeen, joka liitetään mukaan palautettavan tuotteen kanssa. Mikäli tilauksessa on ollut ilmainen toimitus ja palautettavien tuotteiden hyvityksen jälkeen tilauksen lopullinen summa jää alle ilmaisen toimituksen rajan, veloitamme postikulut hyvityksen yhteydessä.
Annamme tarkemmat palautusohjeet sähköpostitse tai puhelimitse, riippuen valitsemastasi toimitusvaihtoedosta. Olethan suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse: tilaukset@kuidesign.fi tai puhelimitse p. 044 5726 198.
Mikäli haluat vaihtaa tilalle jonkin muun koon/värin/tuotteen, ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.
Weecosin pakettien palautuksen/vaihdon yhteydessä on täytettävä myös netistä löytyvä palautuslomake. https://www.weecos.com/fi/pala... 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio p. 044 5481005

Virheellinen tuote on palautettava myyjälle ja myyjän on korvattava viallinen tuote uudella virheettömällä. Mikäli vaihto ei onnistu, on vaihtoehtona hinnan alennus tai kaupan purku.
KUI Design Oy ei ole vastuussa tuotteen toimituksen viivästymisestä tai viivästymisestä aiheutuvista haitoista ylivoimaisen esteen takia ja on velvollinen ilmoittamaan ostajalle ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta.

LASKUTUSASIAKKAAT
Kaupungeilla, kunnilla ja yrityksillä tai yhdistyksillä, joilla on y-tunnus, on mahdollista tilatatuotteita laskulla. Tällöin pyydämme ottamaan meihin erikseen yhteyttä tilauksen osalta osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio +358 445481005

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 
KUI Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.