Tärkeää infoa kevään ajalle!

KUI Design Local Shop elää poikkeustilannetta päivä kerrallaan ❤️ Kristiinankadun putiikkimme palvelee supistetuin aukioloajoin. Nettikaupassa ostoksia voi tehdä normaaliin tapaan ja sivut ovat avoinna 24/7.

Juuri nyt on äärimmäisen tärkeää tukea suomalaisia pienyrityksiä. Jos vain pystyt, kohdenna ostoksia pienimmille ja paikallisille yrityksille sekä kulttuurin tuottajille. Osta lahjakortti tuotteisiin, teatteriin tai palveluihin. Pienikin osto on pienelle yritykselle merkittävä. Vaikka et juuri nyt ostaisi mitään, niin voit suositella paikallisia toimijoita ystävillesi, se ei maksa mitään.
Kevään eri myyntitapahtumien peruuntuminen ja kaupankäynnin hiljentyminen vaikuttaa meihin varmasti, mutta kun tilanteelle ei mitään voi, keskitymme nyt myymäläämme, nettikauppaan, uusiin ideoihin, läheisiimme ja teihin ihaniin asiakkaisiin.
Meillä on onneksi huippu porukka ja käymme eteenpäin päivä kerrallaan. ✨

Omassa myymälässä pidämme huolen riittävästä käsihygieniasta ja pyyhimme kosketettavat pinnat päivittäin. Pesethän kätesi ja jäät kotiin, jos oireilet tai olet kipeä.

Nettikauppamme on avoinna 24/7. Postikulut: Kirje 2€, paketti 3,50€.
Yli 50€ tilaukset ilman toimituskuluja.


Jos jotain tuotetta ei löydy netistä, soita tai laita mailia!
Putiikkimme on avoinna: TI-PE klo 11-17 ja LA klo 11-15.
Muutamme aukioloaikojamme tilanteen mukaan.

Haluamme myös tässä kohtaa kiittää meidän jokaista asiakasta.
Jokainen ostos ja tilaus on meille valtavan tärkeä. ❣️

Aurinkoa päivään,
toivottaa Kuikkarit ☀️

Local Shop on muuttanut!
Putiikin löydät UUDESTA OSOITTEESTA:
Kristiinankatu 6, Turku


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Postitamme tilauksia vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Mikäli tilauksellasi on kova kiire, laitathan siitä erikseen meille maininnan. Normaali toimitusaika Suomen sisällä on 2-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa annetusta ajasta, ilmoitamme asiakkaalle muutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Muista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupan etusivulla.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Toimituskulut Suomeen ovat KIRJE 2,00€ tai PAKETTI 3,50€. Toimitamme tilaukset 1. tai 2. luokan kirjeenä tai pakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Tuotteelle on mahdollista valita myös maksuton NOUTO MYYMÄLÄSTÄ -toimitustapa. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupastamme ainoastaan Suomeen. Voit ottaa meihin suoraan yhteyttä, mikäli toivot toimitusta Suomen ulkopuolelle.
Pidätämme oikeuden edullisimman postitustavan valintaan ilmaisen postituksen -kampanjoissa.
KLARNA MAKSUPALVELU
Klarnan -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksu - kaikki yhtä turvallisia. Valittavanasi on myös laskuvaihtoehto 14 päivän korottomalla maksuajalla.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT 
Asiakkaalla on kuluttajalainsuojan mukainen 14 päivän tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta lähtöisin oleva vaihto- tai palautusoikeus. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen mukana asiakas saa täytettävän palautuslomakkeen, joka liitetään mukaan palautettavan tuotteen kanssa.
Palautettavan/vaihdettavan tuotteen voi jättää VELOITUKSETTA Postin kirjelaatikkoon (alle 3 cm paksut lähetykset) tai sitä suuremmat Postin toimipisteeseen.
Annamme tarkemmat palautusohjeet sähköpostitse tai puhelimitse, riippuen valitsemastasi toimitusvaihtoedosta. Olethan suoraan yhteydessä meihin sähköpostitse: tilaukset@kuidesign.fi tai puhelimitse p. 044 5726 198.
Mikäli haluat vaihtaa tilalle jonkin muun koon/värin/tuotteen, ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse.
Weecosin pakettien palautuksen/vaihdon yhteydessä on täytettävä myös netistä löytyvä palautuslomake. https://www.weecos.com/fi/pala... 

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio p. 044 5481005

Virheellinen tuote on palautettava myyjälle ja myyjän on korvattava viallinen tuote uudella virheettömällä. Mikäli vaihto ei onnistu, on vaihtoehtona hinnan alennus tai kaupan purku.
KUI Design Oy ei ole vastuussa tuotteen toimituksen viivästymisestä tai viivästymisestä aiheutuvista haitoista ylivoimaisen esteen takia ja on velvollinen ilmoittamaan ostajalle ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta.

LASKUTUSASIAKKAAT
Kaupungeilla, kunnilla ja yrityksillä tai yhdistyksillä, joilla on y-tunnus, on mahdollista tilatatuotteita laskulla. Tällöin pyydämme ottamaan meihin erikseen yhteyttä tilauksen osalta osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio +358 445481005

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 
KUI Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.