Tietosuoja

HENKILÖTIEDOT JA NIIDEN KÄSITTELY
KUI Designin nettikaupan ja uutiskirje -lomakkeiden, sekä kampanjoiden yhteydessä kerättyjä henkilötietoja kerätään asiakkaiden tilausten toimittamista, asiakassuhteen hoitamista, suoramarkkinointia, etämyyntiä sekä asiakasyhteydenottoja varten. Tämän lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää tilastollisiin ja KUI Designin palvelujen kehittämistarkoituksiin.

Henkilötietoja kerätään ja käsitellään KUI Designin verkkokaupassa, sivustoissa, laskutuksessa, kirjanpidossa, sähköpostissa, Mail Chimp -postitusohjelmassa sekä sosiaaliden median yhteisöissä. Tietolähteenä ovat asiakkailta itseltään kerätyt tiedot verkkokaupan kassa- ja rekisteröintisivuilla, KUI Designin muiden sivujen (esim. Facebook ja Instagram) sekä sähköisessä että ei-sähköisessä muodossa olevat lomakkeet/viestiketjut ja puhelimitse kerätyty tiedot. Asiakkaista voidaan tallentaa henkilötietojen lisäksi myös palvelun käytön alkamis- ja päättymistiedot.

Rekisteri voi sisältää seuraavien kategorioiden mukaisia henkilötietoja:
• Nimi
• Osoite (erikseen laskutus ja toimitus)
• Postinumero ja toimipaikka (erikseen laskutus ja toimitus)
• Puhelinnumero
• Sähköpostiosoite
• Henkilötunnus, jos maksu laskulla
• IP-osoite
• Yritys
• Yrityksen osoitetiedot
• Yrityksen ALV-tiedot

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus rekisteröityjen tietojensa tarkistamiseen tai pyytää niiden poistoa. Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi. Tietojen tarkistaminen ja pyynnöt tietojen poistamisesta tulee toimittaa osoitteeseen tilaukset@kuidesign.fi, jolloin tiedot toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse tai poistetaan manuaalisesti. 

KUI Designin asiakasrekisteriä on lupa käyttää ainoastaan henkilöillä ja ylläpitäjillä, joiden toimenkuvaan sen käyttö kuuluu.


Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

TUOTTEIDEN TOIMITUS
Postitamme tilauksia vähintään kahtena arkipäivänä viikossa. Mikäli tilauksellasi on kova kiire, laitathan siitä erikseen meille maininnan. Normaali toimitusaika Suomen sisällä on 2-6 arkipäivää. Mikäli toimitusaika poikkeaa annetusta ajasta, ilmoitamme asiakkaalle muutoksesta puhelimitse tai sähköpostitse. Muista poikkeavista toimitusajoista tiedotamme verkkokaupan etusivulla.

TOIMITUSTAPA JA -KULUT
Toimituskulut sisältävät pakkaus- ja kuljetuskulut. Toimituskulut Suomeen ovat KIRJE 2,00€ tai PAKETTI 3,50€. Toimitamme tilaukset 1. tai 2. luokan kirjeenä tai pakettina riippuen lähetyksen koosta ja painosta. Tuotteelle on mahdollista valita myös maksuton NOUTO MYYMÄLÄSTÄ -toimitustapa. Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupastamme ainoastaan Suomeen. 

PAYTRAIL
Paytrail -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Vastaamalla muutamaan kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan. Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat korttimaksut (Visa, Mastercard) tai verkkopankkimaksut (OP, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Aktia) – kaikki yhtä turvallisia.

Kaikki verkkokaupastamme ostavat asiakkaat saavat jatkossa KUI Designin sähköisen uutiskirjeen (n.1 x kuukaudessa), jossa kerromme ajankohtaisista tapahtumista, tarjouksista ja kampanjoista. Uutiskirjeen voi halutessaan perua.

VAIHTO- JA PALAUTUSEHDOT 
Asiakkaalla on kuluttajalainsuojan mukainen 14 päivän tilausvahvistuksen tai tuotteen vastaanottamisesta lähtöisin oleva vaihto- tai palautusoikeus. Palautettava/vaihdettava tuote tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Lähetyksen mukana asiakas saa täytettävän palautuslomakkeen, joka liitetään mukaan palautettavan tuotteen kanssa.
Palautettavan/vaihdettavan tuotteen voi jättää VELOITUKSETTA Postin kirjelaatikkoon (alle 3 cm paksut lähetykset) tai sitä suuremmat Postin toimipisteeseen.
Mikäli haluat vaihtaa tilalle jonkin muun koon/värin/tuotteen, ota meihin yhteyttä etukäteen sähköpostitse tai puhelimitse: tilaukset@kuidesign.fi / p. 044 5726 198.
Weecosin pakettien palautuksen/vaihdon yhteydessä on täytettävä myös netistä löytyvä palautuslomake. https://www.weecos.com/fi/pala...

Palautettavan paketin/kirjeen päälle merkitään:
ASIAKASPALAUTUS Asiakaspalautustunnus: 646492
KUI Design Oy / Local Shop
Läntinen Rantakatu 13 A
20100 Turku

Kun palautus on vastaanotettu ja hyväksytty, rahat palautetaan suoraan asiakkaan tilille.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi sähköpostilla osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio p. 044 5481005

Virheellinen tuote on palautettava myyjälle ja myyjän on korvattava viallinen tuote uudella virheettömällä. Mikäli vaihto ei onnistu, on vaihtoehtona hinnan alennus tai kaupan purku.
KUI Design Oy ei ole vastuussa tuotteen toimituksen viivästymisestä tai viivästymisestä aiheutuvista haitoista ylivoimaisen esteen takia ja on velvollinen ilmoittamaan ostajalle ylivoimaisesta esteestä ja sen lakkaamisesta.

LASKUTUSASIAKKAAT
Kaupungeilla, kunnilla ja yrityksillä tai yhdistyksillä, joilla on y-tunnus, on mahdollista tilatatuotteita laskulla. Tällöin pyydämme ottamaan meihin erikseen yhteyttä tilauksen osalta osoitteeseen: info@kuidesign.fi tai puhelimitse: Anna Hormio +358 445481005

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. 
KUI Design Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.